Semanatoare manuala de usturoi pentru

Jan 17, 2014 semanatoare manuala pe 2 randuri pentru arpagic, usturoi si alte plante cu bulbi; posibilitate reglare adancime; posibilitate reglare densitate; posi SEMNTORI DE PRECIZIE O gam ampl de soluii profesionale pentru semnatul legumelor n ferme mici i mijlocii. Pentru ca semnatul Semanatoare manuala de legume Noua SR 1. semanatoare manuala de precizie pentru legume si cereale Semanatoarea manuala S.

Suceava Suceava. 6 septembrie. 1 poza. semanatoare arpagic si usturoi, masina de plantat ceapa si usturoi. Masini de planta. Dolj Craiova. Telefon validat. Articole despre Semanatoare Manuala Pentru Usturoi. Afla informatii referitoare la Semanatoare Manuala Pentru Usturoi info Anunturi! Semanatoare arpagic si usturoi Semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; sistem disc cu gauri una cate una marcator de trasat randul Anuntul nr.

Actualitate semanatoare manuala pentru arpagic si usturoi. semanatoare manuala pentru arpagic si usturoi. semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; sistem disc cu gauri una cate una marcator de trasat randul Pret: 280 lei Contacteaza autorul pe email sau la telefon:. Anunturi recomandate. Semanatoare manuala pentru usturoi si ceapa 1 rand. Unelte Scule Feronerie Unelte si piese 650 lei. Suceava Azi 19 Semanatoare manuala de legume pentru sere si gradini.

Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole Semanatoare de arpagic, usturoi si alti bulbi motocultor pe 1 rand. Semanatoare manuala pentru usturoi si ceapa 1 rand. Unelte Scule Feronerie Unelte si piese 650 lei. Suceava 10 aug Semanatoare 4 randuri pentru usturoi si arpagic ceapa pentru Tractor. Gradina Unelte gradinarit accesorii semanatoare manuala de precizie pentru legume si cereale Semanatoarea manuala S. Suceava Suceava. azi 10: 54. semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; Suceava Suceava.

3 septembrie. 2 poze. semanatoare manuala universala; prasitoare manuala 5in1. Jun 06, 2013 Semanatoare manuala de arpagic si usturoi pe 2 randuri Semanatoare manuala de usturoi si arpagic pe 2 randuri; Semanatoare universala de precizie pentru legume semanatoare manuala de precizie pentru legume si cereale Semanatoarea manuala SR 1 este folosit pentru semanatul in randuri i semanatul in cuiburi la legume cucurbitacee, cum ar fi castraveti precum si la rosii, sfecla, morcovi, ceapa, ridichi, morcovi, Semanatoare manuala pentru arpagic si usturoi: 280 ron: 02 Oct Semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; sistem disc cu gauri una cate una marcator de trasat randul Combine, echipamente si utilaje agricole Agricole Suceava Suceava.Phone: (384) 568-9777 x 8084

Email: [email protected]