Obiecte decorative facute manual

Alegeti dintre aceste decoratiuni de iarna facute manual pentru a intregi spiritul si atmosfera Craciunului intro maniera personalizata. Proiecte de case; consistent. Un brad insirat pe un perete din lemn, cu conturul si coroana construite din obiecte diferite, intrun moxaic de forme si culori care vor emana energie in incapere. Obiecte decorative Avem o gam variat de obiecte decorative pentru cas. Alege s i decorezi sufrageria cu un ceas de perete, un felinar, un Spirale decorative (varianta mea rapida: spiralele se fac din cercuri mari de hartie colorata, pe care se deseneaza o spirala; se taie pe linie si se prinde de partea exterioara; de partea din mijloc se va prinde o mica decoratiune trebuie neaparat sa fie usoara, altfel spirala va cadea prea mult) Vrei sa iti decorezi casa intrun stil inedit, insa niciun produs din magazinele de decoratiuni nu a reusit sa te cucereasca?

Atunci este cazul sa dai frau liber imaginatiei si sa realizezi chiar tu obiecte decorative. Cu putina creativitate, indemanare si rabdare, poti realiza obiecte interesante. Aceste obiecte micute si aparent neinsemnate pot da un plus de culoare si eleganta multor lucruri.

pamant, nisip, plante, pietre decorative dar din ce sa fac eu casuta? Posted in Idei pentru petreceri, Retete Tagged Facute manual, Mancare, Prajitura, Prajituri, Retete, Sfaturi, Tarta Leave a comment Obiecte decorative retro, vintage, clasice, postere muzica, postere filme, postere motivationale, tablouri, ceasuri, magneti de frigider, placute metalice, semne de Cele mai speciale obiecte decorative pentru casa ta. Decoratiuni interioare vintage, obiecte decor living si idei de cadouri care vor infrumuseta spatiul Vezi idei ingenioase de decoratiuni pentru casa realizate din sticle, bodoane de plastic, conserve etc.Phone: (705) 949-8644 x 5012

Email: [email protected]